بخاری کارگاهی

بخاری کارگاهی

نگاهی به بخاری کارگاهی

بخاری کارگاهی نوعی سیستم حرارتی صنعتی بوده که در سه حالت گازی، گازوئیلی و نفتی قابل تولید است و مشتری می تواند مطابق با سوخت مصرفی، گزینه موردنظر را برگزیند. این بخاری در دو ظرفیت 250000 و 450000 تولید شده و کاربر می تواند برحسب نیاز و ابعاد محیط، ظرفیت موردنظر را انتخاب کند. این بخاری مطابق با تکنولوژی روز طراحی شده و از آنجایی که توان حرارتی بالایی دارد، بهترین گزینه جهت تامین گرمایش محیط های صنعتی از جمله: کارگاه ها، کارخانجات، مراکز بسته بندی، سوله ها، تعمیرگاه ها و ساختمان های در حال ساخت (برای خشک کردن مصالح) است.

بخاری های کارگاهی بصورت دودکش دار طراحی شده اند که دودکش را باید در بالای آنها نصب کرد. بخاری های کارگاهی هیمورا، بدون فن بوده و حرارت لازم را بصورت موضعی تامین می کنند؛ بگونه ای که در حالت 360 درجه پیرامون بخاری گرم می شود. این بخاری ها راندمان حرارتی بالایی دارند و به راحتی محیط هایی با مساحت بالا را گرم می کنند؛ مثلا نوع 250000 از قابلیت ساپورت مکان هایی با ابعاد 600 مترمکعب و نوع 450000 از قابلیت پوشش دهی مکان های 1100 مترمکعبی، برخوردار است. در ادامه به بررسی بیشتر انواع بخاری های کارگاهی می پردازیم.

بخاری کارگاهی
بخاری کارگاهی

انواع بخاری کارگاهی و صنعتی از لحاظ مصرف سوخت

از آنجایی که امکان دسترسی به گاز در برخی مناطق وجود ندارد و یا استفاده از گازوئیل و نفت برای بعضی از خریداران امکانپذیر نیست، گروه صنعتی هیمورا بخاری های کارگاهی را با سوخت های مختلف تولید نموده تا کاربر به راحتی بتواند دستگاه موردنظر را مطابق با سوخت در دسترس، تهیه کند. در ادامه بخاری کارگاهی از لحاظ مصرف سوخت بررسی می شود.

بخاری گازی

ساختار این دسته از بخاری های صنعتی همانند نوع گازوئیلی و نفتی است و تفاوت اصلی آنها در سوخت مصرفی است. در واقع این دستگاه های حرارتی مجهز به مشعل هستند و با گاز کار می کنند؛ بنابراین می توان از آنها در محیط هایی که به گاز شهری دسترسی است استفاده کرد. این بخاری ها به شیر گازی استاندارد مجهز شده اند؛ به همین دلیل امنیت بالایی دارند.

بخاری گازوئیلی

این بخاری گزینه ای مناسب برای استفاده در مکان هایی است که به سوخت گاز دسترسی ندارند. این نوع بخاری بصورت باک دار طراحی شده است؛ بنابراین میزان گازوئیل موردنظر را می توان به داخل باک ریخت تا گرمایش موردنیاز تامین شود. توجه کنید که برخی مدل های بخاری کارگاهی گازوئیلی را می توان با سوخت نفتی نیز به کارانداخته و مورد استفاده قرار داد.

بخاری نفتی

نفت جزو سوخت های رایج و پرکاربرد در ایران و جهان است که دسترسی به آن به راحتی امکانپذیر می باشد؛ بنابراین در صورتی که محل موردنظر گازکشی نشده و یا به هر دلیل امکان استفاده از گازوئیل وجود ندارد، می توان این بخاری نفت سوز را انتخاب کرد که تنها با سوخت نفت تغذیه می شود. البته برخی مدل های این بخاری با گازوئیل نیز قابل استفاده هستند.

بخاری کارگاهی
بخاری کارگاهی

بررسی قطعات تشکیل دهنده بخاری گازی کارگاهی هیمورا

بدنه

بخاری های کارگاهی دارای بدنه ای مقاوم و فلزی بوده و بصورت استوانه ای و شیاردار طراحی شده است. استفاده از متریال مناسب در ساخت بدنه، ضریب انتقال حرارت را افزایش داده است؛ همچنین بدلیل خاصیت ضد رطوبت، ضد خش و ضد ضربه بودن بدنه، طول عمر بخاری بالا می باشد. جهت استحکام بیشتر بدنه، هیمورا این نوع بخاری ها را با رنگ نوع نسوز پوشش داده است؛ در ضمن به منظور بالا بردن سطح تماس هوای سرد با بدنه بخاری، بدنه دستگاه بصورت شیاردار طراحی شده است.

مشعل

در بخاری های کارگاهی جهت تامین حرارت از مشعل استفاده شده که سبب ترکیب هوا و سوخت و در نهایت تولید شعله و حرارت می شود. مشعل ها تجهیزاتی برای سوزاندن سوخت هایی نظیر گاز، گازوئیل و نفت هستند که طی مراحلی سوخت را به گرما تبدیل می کنند.

ترموکوپل

اصلی ترین بخش تشکیل دهنده بخاری های صنعتی، ترموکوپل است. ترموکوپل سبب می شود اختلاف دمای دو نقطه، تبدیل به یک ولتاژ گردد. ترموکوپل امنیت بخاری کارگاهی گازسوز را افزایش داده است؛ بگونه ای که با خاموش شدن شعله بر اثر عواملی نظیر وزش باد و جریان هوا، خیلی سریع جریان گاز را قطع می کند تا از بروز خطرات ناشی از نشتی گاز جلوگیری شود.

شیر کنترل جریان گاز

این شیر از دیگر اجزای مهم بخاری گازی کارگاهی بوده که جریان گاز ورودی به این دستگاه را کنترل و تنظیم می کند. وظیفه اصلی این شیر تنظیم و رساندن گاز به داخل بخاری است. شیر کنترل جریان گاز مدل های مختلفی داشته و از لحاظ نوع جنس به دو دسته استیل و آلومینیوم تقسیم شده است.

محل نصب دودکش

جهت خروج گازهای آلاینده و دود که بر اثر احتراق تولید می شوند، باید این بخاری را به دودکش نصب کرد. بدین منظور هیمورا بخاری کارگاهی را مجهز به محل نصب دودکش نموده است. محل قرار گیری دودکش در این تجهیزات در بخش بالایی بخاری قرار دارد. البته لازم است که هنگام نصب و راه اندازی بخاری به نکات ایمنی توجه کامل شود.

پایه

از آنجایی که بخاری های کارگاهی ابعاد بزرگی داشته و حرارت زیادی تولید می کنند، در ساخت آنها از پایه ای مقاوم استفاده شده تا از سوختن سطح زیرین بخاری جلوگیری شود. این بخش بخاری، محلی برای قرار گرفتن شعله و ملزومات مربوط به آن می باشد.

بخاری کارگاهی
بخاری کارگاهی

قطعات کاربردی در بخاری های نفتی گازوئیلی هیمورا

بخاری های گازی و نفتی گازوئیلی از لحاظ قطعات مشترکاتی دارند که عملکرد آنها تقریباً مشابه است، اما در این بخش قصد داریم به بررسی قطعاتی بپردازیم که مختص بخاری های نفتی گازوئیلی هستند:

کاربراتور

بخاری کارگاهی گازوئیلی و نفتی مجهز به کاربراتور یا سیستم سوخت رسانی هستند. کاربراتور وظیفه مکش گازوئیل و ترکیب آن با هوا را بر عهده دارد تا ترکیبی محترق جهت سوختن در کوره بخاری ایجاد کند. از آنجایی که کاربراتور از قابلیت تنظیم میزان سوخت ورودی به کوره برخوردار است، نقش موثری در افزایش سطح ایمنی دستگاه دارد؛ کاربراتور در این دستگاه ها، سبب مصرف بهینه سوخت نیز می شود.

باک ذخیره سوخت

در بخاری های گازوئیلی و نفتی برای ذخیره سوخت، یک باک در پشت دستگاه در نظر گرفته شده است. اندازه باک کاربردی متناسب با ظرفیت بخاری تعیین می شود. جهت محافظت از باک در برابر حرارت، آن را بوسیله یک حفاظ از بدنه جدا نموده اند.

دریچه بازدید

در تولید این نوع بخاری از دریچه ای جهت بازدید بخش داخلی کوره استفاده شده است. بدین ترتیب کاربر به راحتی می تواند از روشن یا خاموش بودن بخاری و وضعیت سوختن آن مطلع شود.

بخاری کارگاهی
بخاری کارگاهی

طریقه عملکرد بخاری کارگاهی هیمورا

ابتدا بخاری کارگاهی را در محل مناسبی که امکان اتصال آن به دودکش وجود دارد نصب کنید. اگر بخاری از نوع گازی باشد قطعاً باید آن را به گاز شهری وصل کرد و اگر از نوع گازوئیلی یا نفتی است، باید باک آن را از گازوئیل یا نفت پر نمود (در نوع گازی از مشعل استفاده شده، اما در نوع گازوئیلی از کوره استفاده شده است). در این مرحله بخاری را روشن کنید تا سوخت توسط شیر گازی یا کاربراتور (برحسب گازی یا گازوئیلی بودن آن) بصورت کنترل شده وارد بخاری شود. حرارت ناشی از سوختن سوخت، بدنه را گرم نموده و بصورت 360 درجه ای از هر طرف بر محیط ساطع می شود.

در داخل بدنه بخاری از صفحات فلزی استفاده شده که حکم مبدل های حرارتی را دارند و سبب می شوند هوای سرد، با بدنه گرم بیشتر در تماس قرار گرفته و محیط سریعتر به گرمایش موردنظر برسد. البته برخی از بخاری های کارگاهی هیمورا دارای بدنه ای شیاردار هستند که در این حالت، هوای سرد بیشتر به بدنه بخاری برخورد می کند که نتیجه آن، افزایش کارایی دستگاه و راندمان حرارتی است. در حین تامین گرمایش، دود و گازهای آلاینده تولیدی بر اثر احتراق، از طریق دودکش به بیرون منتقل می شود.

ویژگی های بارز بخاری کارگاهی هیمورا

  • مجهز به بدنه ای بسیار مقاوم و ضدزنگ
  • قابلیت تولید در سه حالت گازی، گازوئیلی و نفتی
  • تولید شده در دو ظرفیت 250000 و 450000
  • مجهز به پایه ای مقاوم برای جلوگیری از انتقال مستقیم حرارت به کف
  • تامین حرارت موردنیاز محیط بصورت موضعی و 360 درجه ای
  • راندمان حرارتی بالا و بی نظیر
  • مجهز به مشعل جهت تامین حرارتی در بخاری گازی کارگاهی
  • دارای مخزن ذخیره سوخت همراه با حفاظ در نوع گازوئیلی و نفتی
  • مجهز به دریچه دید، جهت مطلع شدن کاربر از روشن یا خاموش بودن بخاری
  • استفاده از ترموکوپل در بخاری های گازسوز جهت کنترل شعله و جلوگیری از نشت گاز
  • استفاده از کاربراتور در بخاری گازوئیلی نفتی کارگاهی (برای کنترل مصرف سوخت)
  • استفاده از رنگ نسوز بر روی بدنه، برای افزایش مقاومت دستگاه
  • برخورداری از یک سال گارانتی معتبر، به همراه 10 سال خدمات بعد از فروش

بررسی بخاری کارگاهی هیمورا از لحاظ توجیه اقتصادی

بخاری کارگاهی هیمورا توان حرارتی بالایی داشته و گرمایش موردنیاز محیط را به بهترین شکل تامین می کند؛ بگونه ای که با وجود آن، نیاز به سیستم حرارتی دیگر جهت تامین گرمایش سالن های بزرگ نیست. در ساخت این دستگاه ها از متریال های مقاوم و ضدزنگ استفاده شده که بر طول عمر آن افزوده اند؛ همچنین طراحی بدنه با رنگ نسوز، در مقاومت بالای این بخاری بی تاثیر نیست.

ایمنی بالای این دستگاه ها آنها را به سیستم های گرمایشی ایده آل تبدیل نموده و سبب شده کاربر بتواند با خیالی راحت و بدون نیاز به نصاب، از آنها استفاده کند. لذا این بخاری ها از لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه هستند و می توان از آنها سالیان طولانی بدون افت کیفیت و استهلاک استفاده کرد؛ شما جهت مشاهده بخاری های کارگاهی هیمورا می توانید به این لینک مراجعه کنید.

بخاری کارگاهی
بخاری کارگاهی

جدول مشخصات فنی

بخاری کارگاهی گازوئیلی

تولید شده در ظرفیت

250000 و 450000
null

میزان گازوئیل مصرفی

1 لیتر تا 3/5 لیتر
null

قطعه ایمنی

کاربراتور 3 حالته
null

گارانتی

یک سال
null

بخاری کارگاهی گازی

تولید شده در ظرفیت

250000 و 450000
null

میزان گاز مصرفی

1 مترمکعب
null

قطعه ایمنی

ترموکوپل و شیر گازی
null

گارانتی

یک سال
null

سوالات متداول

بخاری های کارگاهی چقدر سوخت مصرف می کنند؟

میزان مصرف گازوئیل و نفت تقریبا یک الی 3/5 لیتر بوده و گاز مصرفی آنها در حدود 1 مترمکعب است.

(Visited 250 times, 1 visits today)

این دستگاه ها از لحاظ ایمنی در چه حدی هستند؟

در نوع گازی این دستگاه ها از ترموکوپل و در نوع گازوئیلی نفتی از کاربراتور استفاده شده است. ترموکوپل در زمان خاموشی شعله بر اثر باد و سایر عوامل؛ سریعا جریان گاز را مسدود می کند و کاربراتور میزان سوخت ورودی به کوره را تنظیم می کند، پس با خیالی راحت می توان از این دستگاه ها استفاده کرد.

(Visited 250 times, 1 visits today)

آیا می تونیم بخاری های صنعتی و کارگاهی را بصورت سفارشی درخواست کنیم؟

ابعاد بخاری کارگاهی قابل تغییر نخواهد بود؛ اما می توانیم ظرفیت آن را سفارشی سازی کنیم.

(Visited 250 times, 1 visits today)

نوع گازی این دستگاه ها را می تونم با کپسول گاز مورد استفاده قرار بدم؟

نخیر. این تجهیزات مخصوص برای کار با گاز شهری ساخته شده اند.

(Visited 250 times, 1 visits today)

با قرار دادن بخاری کارگاهی بر روی سطح زمین، احتمال سوختگی و انتقال حرارت به کف وجود دارد؟

نخیر. از آنجایی که این دستگاه دارای پایه ای مقاوم است، فاصله بخاری با کف حفظ شده و حرارت مستقیماً به کف منتقل نمی شود.

(Visited 250 times, 1 visits today)
(Visited 250 times, 1 visits today)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *